skip to Main Content
Saeco, Jura kávégépek 6-12 hónap garanciával!

Melitta Caffeo Barista TS

174 990 Ft

6 hónap garancia!

Szállítás: 1-4 munkanapon belül, házhoz szállítva.
Gyári új alkatrészekkel felújított, használatra kész kávéfőző.

Előrendelhető!

Leírás

Barista kávégép, otthonra is.


Touch & Slide

Az innovatív és esztétikus Touch & Slide funkció segítségével az érzékelők finoman történő megérintése által egyszerűen és kényelmesen testre szabhatja a kávé erősségét és hosszúságát is.

 


Automatikus kávébab – kiválasztás

Az igazi kávé ínyencek számára a kávébab nem csak egy kávébab. Mindegyik kávénak megvan a saját karaktere; krém, sav és még sok más szempont. Az Automatic Bean Select által bármikor választhat az éppen kiválasztott kétféle típusú szemeskávé között.

 


Rendkívül széles ital választék

Imádja a kiváló eszpresszót és más klasszikus kávékat, de élvezheti az exkluzív kávékülönlegességeket is, például Flat White-ot, Latte Macchiato-t? Választhat 18 kávéfajta közül, amelyeket egyetlen gombnyomással, nagyon egyszerűen készíthet.

 


Aktív kávébab-figyelés

Az aktív szemeskávé-figyelésnek köszönhetően a Melitta CAFFEO Barista TS megfelelő időben értesíti Önt, ha a kávébab elfogy. Tehát mindig újratöltheti, mielőtt a daráló teljesen kiürülne.

 

 

TFT színes kijelző

A nagy felbontású TFT színes kijelző intuitív működést tesz lehetővé a maximális használat-élmény érdekében.

 


All-in-one kifolyó LED-es megvilágítással

Kávé, tej, habosított tej és forró víz – a többfunkciós kifolyónak köszönhetően nem kell mozgatnia a csészét oda-vissza, függetlenül attól, hogy éppen melyik kedvenc italát készíti. A 140 mm-re állítható magasság még a latte macchiato magas pohara számára is elegendő.

 

 

Dupla kávé mód

A Double Cup mód lehetővé teszi, hogy a csésze mozgatása nélkül készítsen két azonos kávét, italt – a latte macchiato, cappuccino és sok más kávéfajta esetén is.

 


My Coffee Memory

Kávé erősség, hőmérséklet, megfelelő mennyiségű kávé, tej / habosított tej vagy forró víz: A „Saját kávémemória” funkció akár négy ember egyéni preferenciáit tárolja az összes elérhető kávéfajtára vonatkozóan.

 


Egyszerű tejhabosító-tisztítás


A tejrendszer alapos tisztítására szolgáló integrált program mellett az Easy Steam Cleaning segítségével gyorsan és higiénikusan is megtisztíthatja időnként: a tejjel érintkező részek forró vízzel és gőzzel automatikusan megtisztíthatók.

 


Automatikus tisztítás és vízkőoldás


A Melitta Caffeo Barista automatikusan jelzi a kijelzőn, mikor kell tisztítani vagy vízkőmentesíteni. A tisztító vagy vízkőmentesítő programot egyszerűen meg lehet hívni a menüben.

 

 

Kivehető központi egység

A főzőegység egyszerű és felhasználóbarát eltávolítása megkönnyíti a tisztítást. Ezáltal a gép belseje is tisztítható.

 

– Irodai felhasználásra is kiválóan alkalmas; napi kapacitása : ~ 25 – 65 adag
– Méretek (szélesség x magasság x mélység) 26,5 cm x 36,5 cm x 46,5 cm
– Tömeg: 10 kg
– Víztartály: 1,8 L
– Szemes kávé tartály kapacitás: 2 x 135 g
– Max. fogyasztás: 1450 w

Nem Jura gyártmány, de Jura minőség.

Érdekelhetnek még…

Back To Top